Nyhed

Travis Scott mindes Mac Miller med freestyle

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Den 7. september måtte vi tage afsked med den talentfulde musiker Mac Miller. I weekenden hyldede rap-kollegaen Travis Scott ham med et følsomt freestyle-nummer. Lyt til det nederst i artiklen. 

"Malcom that’s my boy. Mac Miller I love you, always be my boy" rappede Travis Scott under weekendens koncert i Las Vegas. Linjerne blev modtaget til stor jubel fra de mange fremmødte publikum. 

Den 26-årige rapper formåede at sætte et stort kunstnerisk aftryk på den internationale musikscene. Flere musikere og kolleger har hyldet rapperen side hans død for to uger siden. Blandt andet har ekskæresten og sangerinden Ariana Grande postet et følsesmæssigt opslag på Instagram med følgende ord: "Jeg håber, du er okay nu". 

LÆS OGSÅ: Ariana Grande mindes Mac Miller med video og rørende ord

Rapperen blevet fundet død af en mulig overdosis i sit San Fernando Valley-hjem den 7. september. Den kun 26 år gamle Mac Miller, hvis borgerlige navn er Malcolm James McCormick, udgav så sent som i august måned sit seneste album Swimming, et album som blev anmeldt til fire stjerner her i GAFFA. 

LÆS OGSÅ: Gone too soon

ANNONCE