Nyhed

Jamaika giver lyd fra sig

GAFFA.dk – alt om musik

Den efterlyste sanger og rapper Jamaika har i dag opdateret sin Instagram-profil.

Tirsdag udsendte politiet en efterlysning på 24-årige Sharmarke Omar Ali, som de fleste nok kender som sanger/rapper Jamaika. Men det lader ikke til, at politiets udmelding har haft en synderlig stor effekt på hovedpersonen selv. I al fald ikke, hvis hans seneste opslag på Instagram står til troende. På opslaget er afbildet en smilende Jamaika, der proklamerer, at en ny ep er færdig og klar til udgivelse, med hashtaggene #imens og #DELEGERLEGE.

Samtidig har han lagt en Insta-story op, hvor han viser et videoklip taget ud gennem en bilrude tilsat en emoji af en politibetjent efterfulgt af to fuckfingre.


Jamaika er mistænkt i forbindelse med et knivstikkeri i Esbjerg den 6. oktober i år og er stadig på fri fod. 

Vi har spurgt Casper Bengtson, direktør for pladeselskabet Universal Music Denmark, der udgiver Jamaika, om, hvad han synes om, at en af hans kunstnere er på flugt fra politiet og samtidig gør grin med det.

– Hos Universal Music agerer vi inden for lovens rammer, og vi vil selvfølgelig til enhver tid samarbejde med myndighederne, hvis de henvender sig. Men det er samtidig vores forpligtelse som et af Danmarks største musikselskaber at bidrage til musikalsk og kulturel mangfoldighed i det danske samfund. Derfor er det også afgørende for os at kunne give stemme til kunstnere, der ikke nødvendigvis deler vores værdier eller lever efter dem, siger Casper Bengtson.


LÆS OGSÅ: Jamaika efterlyst af politiet – kan være farlig

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ep,en er Færdig #Imens #DELEGERLEGE

ANNONCE