Nyhed

Julemusik bandlyst – personalet bliver vanvittige

GAFFA.dk – alt om musik

En butik i den engelske by York bandlyser al julemusik fra efter 1960

Butikken York Gin sætter en stopper for "cheesy" julemusik. Al julemusik udgivet efter 1960 er bandlyst i butikken i et forsøg på at sørge for, at personalet ikke bliver skingrende sindssyge. Det betyder ingen Mariah Carey, Wham!, Slade – i stedet vil butikken spille ældre julesange, julesalmer og klassisk julemusik.

LÆS OGSÅ: Julebal i musikland: Hør alle de nye julesingler her

"Vi har testet en masse sange for at se, hvilke der lyder okay, og hvilke der lyder mærkelige. Og der er en skæringslinje i 1960'erne. Alt efter dette er blevet bandlyst", siger med-direktør i York Gin, Emma Godivala, til York Press.

Hendes ansatte er "glade for beslutningen". "De siger, at andre butiksansatte allerede er ved at blive rablende vanvittige af de samme julesange, som bliver spillet om og om igen," lyder det videre.

Noget kunne tyde på, at Mariah Carey, som står bag et af historiens største julehits, "All I Want For Christmas Is You", også er en anelse træt af sit eget julenummer. I 2018 var hun med i The Tonight Show With Jimmy Fallon, og her fortalte hun, at "jeg har en regel om at vente til efter Thanksgiving (fjerde torsdag i november, red.). Jeg kan ikke lide, når folk prøver at skynde på mig, for når jeg først er startet, slutter jeg ikke før nytår." Det skriver NME.

Mariah Carey skal dog ikke bekymre sig om at gå for lud og koldt vand. Alene nummeret "All I Want For Christmas Is You" indbringer hende i omegnen af 3,3 millioner kroner – årligt. 

 

 

ANNONCE