Nyhed

Ozzy Osbourne og Slash tager dig direkte til helvede på ny single

GAFFA.dk - alt om musik

Ozzy Osbourne er tilbage med et brag på den nyeste single “Straight To Hell” fra det kommende album Ordinary Man

Black Sabbath-frontmanden har netop udgivet den hårdtslående single “Straight to Hell”, med en hjælpende hånd fra Guns N’ Roses-guitaristen Slash. Singlen er fra den kommende Ordinary Man-plade, der forventes at udkomme i begyndelsen af næste år.

Tidligere på ugen teasede Ozzy den nye single med en postkort-invitation på sin hjemmeside, hvor han inviterede fans til at deltage i en begivenhed med ordene:

“Du er inviteret med denne fredag ved midnat. Du skal… “straight to hell””. Begivenhedens lokation var sat til “helvede”, hvilket gjorde invitationen endnu mere mystisk, men er nu mere forståeligt efter udgivelsen af singlen “Straight to Hell”.

LÆS OGSÅ: Ozzy Osbourne kæmper efter et års “rendyrket smerte"

Det er den anden single fra Ozzys kommende album, efter “Under The Graveyard” blev udgivet for et par uger siden.

Mørkets prins har desuden afsløret, at han får sit live-comeback denne søndag ved American Music Awards, hvor han skal optræde med rapperne Post Malone og Travis Scott på fællesnummeret “Take What You Want”.

Ozzy annoncerede derudover, at han tager på fællesturné med Marilyn Manson i USA til næste år.

The Prince of Darkness har haft et smertefuldt år, der har budt på aflysninger og udskudte koncerter efter et langt sygdomsforløb, der startede med, at en lungebetændelsesramt Ozzy desværre var ude for et slemt fald derhjemme.

Nu er han ved at komme til hægterne igen og kan da også se frem til en aktiv fremtid med sit første album i ti år og startskuddet til turnéen No More Tours 2, hvor han efter første del med Marilyn Manson i USA drager til Storbritannien og Europa til oktober næste år sammen med Judas Priest.

ANNONCE