Nyhed

Smukfest præsenterer fire nye, store navne

GAFFA.dk – alt om musik

Smukfest i 2020 har tidligere bebudet, at både Lewis Capaldi og Malurt spiller i Bøgeskoven – nu tilføjes fire nye store navne.

Smukfest har netop annonceret, at svenske Tove Lo, norske Kygo, amerikanske Khalid og amerikanske Lionel Richie er blevet tilføjet til plakaten i 2020. Capaldis koncert i år på Bøgescenerne blev aflyst grundet problemer med kalenderen, men i samme ombæring blev det offentliggjort, at den skotske hjerteknuser ville vende tilbage i 2020. Også gendannede Malurt, med Michael Falch i spidsen, spiller op i Skanderborg til sommer.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Velkommen til popmusikkens dystre side

Khalid debuterede for blot tre år siden med singlen "Location", som hurtigt blev et relativt stort hit. Siden har han udgivet to album, og med sine talrige hits har han cementeret sin status som moderne popstjerne.

Tove Lo er ikke ukendt for det danske festivalpublikum. Tidligere på sommeren spillede hun på NorthSide i Aarhus, og siden har hun udgivet et anmelderrost album.

Lionel Richie har i løbet af karrieren solgt mere end 100 millioner album. Samtidigt er han kendt for at co-producuere og co-skrive kæmpehittet "We Are the World", som udkom i 1985. I øvrigt er det amerikanerens første danske festivalkoncert nogensinde.

Norske Kygo startede i sit eget soveværelse med at producere musik. Siden er han blevet historiens hurtigste til at opnå de mytiske 1 milliard streams på Spotify, og han har spillet på flere store festivaler. Nordmanden laver electronic dance music og har i dag mere end 13 milliarder streams.

Salget af partoutarmbånd begynder 3. december.

 

ANNONCE