Nyhed

Blaue Blume annoncerer danske 2020-koncerter

GAFFA.dk – alt om musik

Blaue Blume giver fem danske koncerter fordelt over hele landet i november 2020.

Efter to års pause fra livescenen spillede Blaue Blume fire udsolgte koncerter på Hotel Cecil tidligere i år, lige inden Covid-19 lukkede Danmark ned. Vores anmelder var til den ene og kvitterede med fem stjerner under overskriften "De blå blomsters vej op gennem den sorte muld". 

Nu er Jonas Schmidt og Co. igen klar til at levere topunderholdning i fem danske byer, når de gæster Aalborg, Kolding, Odense, Aarhus og København i 2020's sene efterår. Ifølge en pressemeddelelse kan publikum forvente at høre et stort udsnit af bandets nyeste album Bell of Wool live. 

Albummet modtog også fem flotte stjerner fra GAFFAs anmelder Andrea Washuus Bundgaard, der skrev: "Bell of Wool er endnu en elegant tilføjelse til bandets ekstremt høje niveau på deres udgivelser. En plade, der med al sin storladenhed og hypnotiske vibrationer har masser at byde på, når de fire gymnasievenner atter er klar til at køre landevejen tynd."

LÆS OGSÅ: De blå blomsters vej op gennem den sorte muld

Om de kommende koncerter siger forsanger Jonas Schmidt:

– Vi spiller til efteråret, og det glæder vi os mildest talt til... virkelig mildt talt. Før corona forbød kontakt, socialt samvær af nogen art og vel sagtens kulturen i sin grundessens, nåede vi lige akkurat at afvikle vores koncerter på Hotel Cecil. Samme aften Danmark lukkede ned, spillede vi vores sidste sang i Hamborg. Vi er taknemmelige for, at vi nåede det, for shit hvor var vi klar til at stå på scenen igen efter to års pause.

– Som så mange andre musikere i verden lige nu havde vi også set frem til en sommer med festivaler, løn og ikke mindst jer (publikum, red.). Sådan blev det af gode grunde ikke. Derfor håber vi, at I ligesom os i stedet har mod på at ses til november, på en eller flere af nedenstående datoer, rundt om i landet. Vi vil til gengæld sørge for at spille bedre end nogensinde og levere et show større end noget, I har set med os. Håndslag på det. Der sker noget i verden og med den i os lige nu. Vi skal mødes i og omkring musikken og stå sammen om fællesskabet, mangfoldighed, ligeværd, friheden og retten til at tænke frit og være dem vi er. hver og en, sammen.

Turnéplanen ser ud som følger:

13.11 Musikkens Hus, Aalborg

14.11 Godset, Kolding

18.11 Posten, Odense

21.11 VoxHall, Aarhus

25.11 Store Vega, København

Billetter kan findes her

ANNONCE