Nyhed

Jenny Wilson dj'er og giver koncert i Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Kan opleves to gange i den kommende uge

Den svenske sanger og sangskriver Jenny Wilson er en forholdsvis hyppig gæst i Danmark, og i den kommende uge kan hun opleves to gange. Først til et dj-sæt på Natbar på Bremen Teater lørdag den 6. marts fra klokken 23 (også Gisli Galdur vil dj'e denne aften) og dernæst til en koncert i Store Vega på Kvindernes Internationale Kampdag søndag den 8. marts. 

For sjette år i træk bliver kvindernes kampdag nemlig fejret i Vega, og i år bliver festlighederne markeret med den åbenhjertige Jenny Wilson og det danske indierockband Frida Diamant – samt den feminisiske kabaret Pandora, designeren Tania Anaissie, menneskerettighedsaktivisten Sofia Rais og digiteren Veronika Katinka Matzen, kendt fra Den Korte Radioavis. Vært er komiker Sanne Søndergaard, og der er i skrivende stund allerede næste udsolgt.


Jenny Wilson udgav sidste år sit første svensksprogede album, Trauma, om et selvoplevet overgreb, og som GAFFAs anmelder tildelte de maksimale seks stjerner.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Årets modigste album?

Også Hotel Cecil holder et arrangement på Kvindernes Internationale Kampdag arrangeret af de nybagte Tak Rock-Prisen-vindere Hun Solo.


LÆS OGSÅ: Hun Solo holder koncert på Kvindernes Internationale Kampdag

LÆS OGSÅ: GAFFA-Pris-vinderne Hun Solo: "Vi har lang vej endnu"

ANNONCE