Nyhed

De Danske Hyrder er tilbage med ny single og tour

GAFFA.dk – alt om musik

Albertslundgruppen De Danske Hyrder udgiver i dag deres nye single ”DDH” og annoncerer samtidig deres første tour i to år: ”Ud af det blå tour”

De Danske Hyrder er netop ude med deres sang ”DDH”, der som altid emmer af energi og fest – noget som vi alle savner i denne tid, som er præget af nedlukninger og restriktioner grundet COVID-19. Hør den nedenfor.

Og nu går der heller ikke lang tid, før de fire drengerøve ”dukker op i det blå” i de ti største byer i Danmark. Til foråret tager De Danske Hyrder nemlig på en Danmarksturné, hvor de vil sørg for at få stillet sulten hos de festhungrende danskere:


”Vi glæder os til at mærke folk – og at mærke, at vores musik lever ude i det blå. Man kan forvente nærvær, energi og fest. Vi vil vise folk, at De Danske Hyrder kan og vil skabe et fællesskab, selvom omstændighederne begrænser os. Energi og fest går vi ikke på kompromis med,” fortæller drengene i en pressemeddelelse.

De Danske Hyrder kan opleves her:

26/2: Roskilde, Gimle


27/2: Fredericia, Tøjhuset

6/3: Køge, Tapperiet

12/3: Vejle, Bygningen


13/3: Aalborg, Studenterhuset

18/3: Sønderborg, Sønderborghus

19/3: Århus, Train


20/3: Odense, Posten

26/3: Kolding, Godset

27/3. København, Vega


Billetter kan købes her

De fire rappere er især kendt for deres sange ”Billige Bajer”, ”15 år”, ”Med Mine Drenge” og ”Jeg Er Fuld Hele Tiden Og Er Pisse Ligeglad Du”. Nogle sange, der både satte gang i skvulpende fadøl og store kampråb i deres koncert på Wonderfestiwall sidste år.

LÆS OGSÅ: Vi skåler og skråler med vores venner og dem, som vi kender


Hør singlen "DDH" her:

ANNONCE