Nyhed

Dør Nr. 13 drager på Danmarksturné med nyt album i ryggen

GAFFA.dk – alt om musik

Det danske rockband drager landet rundt fra næste uge

Lige om lidt – faktisk i morgen, den 16. oktober – udgiver det danske rockband Dør Nr. 13 deres andet album, der blot hedder bandets navn. Bandet med sanger og tekstforfatter Lasse Storm i front følger albummet op med en Danmarksturné, der begynder fredag den 23. oktober i Aarhus og slutter 14. november i Studenterhuset i Odense.

Dør Nr. 13 udsendte sidste år en ep med titlen Side A, der i år skulle have været fulgt op af yderligere en ep med titlen Side B, således at de to ep'er samlet ville have udgjort et album. Imidlertid blev bandet så inspirerede, at de nu udgiver et helt album med lutter nye sange.


Samlet har gruppen dermed udsendt to album og to ep'er. De vandt KarriereKanonen i 2016 og debuterede i 2017 med ep'en Krigere uden vaaben, der blandt andet indeholdt hittet "E45". Gruppen fulgte ep'en op i 2018 med debutalbummet Verden i flammer, som blandt andet bød på hittet "Assitens", og nu er de altså atter albumaktuelle.

GAFFAs anmelder var begejstret for Dør Nr. 13's debutalbum, som blev tildelt fem stjerner – så bliver det spændende at se, hvad toeren får.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Et frihedssøgende adrenalinsus


Turnéen bringer Dør Nr. 13 til følgende byer:

23.10: Radar - Århus
30.10: Tobaksgården - Assens
31.10: Loppen - København
06.11: 1000Fryd - Aalborg
07.11: Huset - Esbjerg
13.11: Von Hatten - Randers
14.11: Studenterhus - Odense
 
Varm op med singleforløberen "Blod":
 
ANNONCE