Nyhed

Ekstra billetter til The Minds of 99 i Parken

GAFFA.dk - Alt om musik

Efter den nye genåbningsplan blev offentliggjort i nat, har The Minds of 99 sat yderligere 4000 billetter til salg til deres kæmpekoncert i Parken til efteråret

Det danske post-punk-med-mere band The Minds of 99 har i dag annonceret, at de har sat ekstra billetter til salg til deres koncert i Parken i København den 11. september. 

Bandet skulle oprindeligt have spillet koncerten i Parken den 12. september sidste år, men det tillod pandemien og de dertil følgende restriktioner ikke. Efter nattens udmelding om den nye genåbningsaftale, der blandt andet indebærer, at publikumsbegrænsningen forsvinder helt fra 1. september, bliver det nu muligt at afholde koncerten til september med udvidet kapacitet. 


“Det her er vi utroligt glade for! Både på vores fans' og vores egne vegne, men også hele livemusikken i Danmark, der har haft det utroligt hårdt under Corona. Det er store ting, der er på spil her! Det er et fyldt Parken! Det var et stort move for os dengang i 2019, da vi annoncerede det, og det var vildt overvældende, så mange billetter vi solgte”, udtaler bandets forsanger Niels Brandt og tilføjer:

“Derfor var skuffelsen også kæmpestor, da vi ikke kunne gennemføre sidste år. Shit, hvor vi glæder os til at se folk i øjnene. Det bliver enormt følelsesladet, tror jeg. Det er det allerede”.

Gruppens seneste og tredje album Solkongen fra 2018 fik fem stjerner af GAFFA: “The Minds of 99 tager nogle dybe dyk ned i tiden, men sat sammen med den ungdommelige livsappetit og sans for doseret weltschmerz bevæger de sig over mod den mere poppede tone med stor elegance på et album, som er en solkonge værdigt,” skrev vi.


Koncerten er tæt på at være udsolgt og ser på nuværende tidspunkt ud til at blive den største enkeltstående koncert, et dansksproget band nogensinde har spillet – altså uden for festivalsammenhæng.

De sidste 4000 billetter er nu blevet sat til salg, og bliver de solgt, bliver deltagerantallet til koncerten cirka 48.000 personer.

Billetpriserne varierer, og billetter kan købes via Live Nation og Ticketmaster.  


 

LÆS OGSÅ: Ny genåbningsaftale – det betyder den for musiklivet 

Varm op til koncerten med “Alle skuffer over tid”:

ANNONCE