Nyhed

Low giver danske koncerter – og udgiver ny single

GAFFA.dk – alt om musik

Den erfarne trio byder op til både støjende eksperimenter og smukke afdæmpede sange, når de besøger København næste forår

Det amerikanske indierockband Low spiller koncert på VoxHall i Aarhus fredag den 6. maj og i Store Vega lørdag den 7. maj næste år. Derudover udgav de i går singlen “Days Like These”, der er forløberen til deres kommende 13. album. 

Bandets seneste møde med det danske publikum var i 2019, hvor de både spillede en koncert i Aarhus og i DR Koncerthuset i København. Koncerten i VoxHall i Aarhus fik fem stjerner af GAFFAs anmelder: “De persiennelignende visuals akkompagnerer koncerten igennem musikken på smukkeste vis, og vi får sang på sang, hvor musikken langsomt repetitivt og stemningsmættet flyver til vejrs, så hårene rejser sig”.


Siden debutalbummet I Could Live In Hope fra 1994 har Low udgivet 11 flere af slagsen, senest femstjernede Double Negative, der blandt andet blev kaldt “en sand triumf” af GAFFAs anmelder. Deres 13. studiealbum HEY WHAT udkommer til september, og i udarbejdelsen har bandet teamet op med produceren BJ Burton, der også var inde over deres sidste album.  

Billetsalget starter på fredag d. 25. kl 10, og billetter kan købes via spillestedernes hjemmesider

LÆS OGSÅ: Low-interview: – Det er vigtigt ikke at miste håbet 


 

Hør den nye single “Days Like These” her:


ANNONCE