Nyhed

De Grimmeste Aftner tilføjer flere navne til sommerens musikprogram

GAFFA.dk - Alt om musik

Der er heldigvis ikke kun dårlige nyheder om sommerens koncerter

De Grimmeste Aftner, der er arrangeret af folkene bag GrimFest, har i dag annonceret to nye navne til sommerens musikprogram, nemlig Bogfinkevej (billedet) og Kristian Leth

Det jyske koncertinitiativ har tidligere afsløret, at Bersærk, Steen Jørgensen og Podcasten Fries Before Guys også kommer til at gæste scenen på Grimhøjgaard i år. 


Da GrimFest i Brabrand ligesom stort set alle andre danske sommerfestivaler blev aflyst i 2020, reagerede arrangørerne hurtigt og fik i stedet koncertrækken De Grimmeste Aftner stablet på benene. En stribe sid-ned-koncerter for 500 personer på festivalpladsen på Grimhøjgaard hen over sommeren 2020. I år gentages succesen.

De Grimmeste Aftner bliver som udgangspunkt afviklet som siddekoncerter med 500 publikummer, men vil dog kunne skaleres op alt efter restriktionerne, både med siddende og stående koncerter. 

Kristian Leth udgav i slutningen af sidste måned sit tredje soloalbum Stormen, der fik fire stjerner af GAFFA. Ved siden af sin solokarriere er han frontmand i The William Blakes og uddannet forfatter. Leth sparkede sin solokarriere i gang i 2012 med Hjemad og udgav fire år senere efterfølgeren Fremmed Land. Hør “Den Episke” fra hans seneste album lige her:


Artiklen fortsætter længere nede

 


Bogfinkevej lagde også vejen forbi De Grimmeste Aftner sidste sommer, og Aarhus-drengene har derfor erfaring med at fyre op for en fest foran et siddende publikum. Trioen debuterede i 2017 med Helt Stil, der blev fulgt op af BFV-udgivelsen i 2019, som fik fire stjerner af GAFFA. Gruppen har senest udgivet singlen “Kendt”, som kan høres nedenfor:

Billetter til De Grimmeste Aftner kan købes lige her 

Læs også: KRISTIAN LETH-INTERVIEW: "Stormen er noget, der river alt op – og passerer" 


Artiklen fortsætter længere nede

 


Her er sommerens program for De Grimmeste Aftner indtil videre:

4. juni: Bersærk 

15. juli: Steen Jørgensen 


17. juli: Podcasten Fries Before Guys 

23. juli: Bogfinkevej 

28. august: Kristian Leth


 

Selve GrimFest afholdes indtil videre som planlagt i dagene 29.-31. juli

ANNONCE