Nyhed

Nyt Ozzy Osbourne-album udkommer næste år

GAFFA.dk – alt om musik

Opfølgeren til 2020-albummet Ordinary Man forventes at udkomme i begyndelsen af næste år

Efter udgivelsen af Ordinary Man i 2020 vil metal-ikonet Ozzy Osbourne igen være aktuel med et nyt album i begyndelsen af 2022, forlyder det fra sangerens pladeselskab. Dette skriver Blabbermouth.

Kunstnerens navn er at finde i et finansielt statement, der for nylig blev frigivet af Sony, under sektionen ”Udvalgte kommende udgivelser, der forventes i løbet af de næste seks måneder”. På listen findes desuden projekter fra blandt andre Adele, Alicia Keys, Black Eyed Peas og Travis Scott.

Ozzy bekræftede for nylig, at der er indspillet 15 nye sange til den næste plade, hvor sangeren endnu engang arbejder sammen med produceren Andrew Watt. Ozzy og Watt fik kontakt gennem datteren Kelly Osbourne, for hvem Watt pitchede idéen om et samarbejde mellem Ozzy og Post Malone. Samarbejdet blev en realitet, og mundede ud i nummeret ”Take What You Want From Me” fra Malones 2019-album Hollywood’s Bleeding og ”It’s A Raid” fra Osbournes Ordinary Man.

Det nye album vil efter sigende indeholde bidrag fra Jeff Beck, Eric Clapton, Tony Iommi (Black Sabbath) og Zakk Wylde. Det er dog endnu usikkert, hvilke musikere der ender med at være at finde på den endelige udgave af albummet, udtaler Andrew til Guitar World:

– Der er en række folk involveret. Jeg kan ikke sige det med sikkerhed, indtil det sidste øjeblik, men jeg begyndte at lave en stak basisnumre med Chad og Robert Trujillo (Metallica), som tidligere spillede i Ozzys band. Og Taylor Hawkins (Foo Fighters) kom også ind og spillede en del på pladen, hvilket tilføjer en anden lyd.

Sidste måned udtalte Ozzy til Metal Hammer, at hans nye album vil ”minde om tonen på Ordinary Man”, men at han ”ikke helt kan beskrive det.” Ordinary Man modtog fire ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder.

– [Det nye album] bliver hele tiden sendt videre til den næste person, så de kan tilføje deres dele – vi fucker rundt med det hele tiden, forklarede Ozzy.

LÆS OGSÅ: Ozzy Osbourne takker Satan for beskyttelse mod coronavirus

I oktober blev det desuden bekræftet, at der vil blive lavet en biografisk spillefilm om Ozzy og hans kone Sharon Osbourne. Filmen skal produceres af parrets børn, Aimee og Jack, sammen med Sharon.

Det er som bekendt ikke første gang, at nysgerrige sjæle kan få indblik i Ozzy og Sharons liv. Fra 2002-2005 kunne seere følge med i parrets tv-serie The Osbournes på MTV. Første sæson blev det mest sete show på MTV i kanalens dengang 21 år lange historie, da serien fik sin premiere i 2002.

I 2020 udkom desuden filmen Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne, som følger Ozzy fra de tidligere dage på kant med loven, gennem Black Sabbath og solokarrieren og frem til rollen som familiefar og reality-tv-stjerne.

ANNONCE