Nyhed

The Savage Rose drager på forårsturné

GAFFA.dk - alt om musik

Koncerterne vil byde på både nye og gamle sange fra bandets bagkatalog

The Savage Rose har for længst rundet deres 50-års jubilæum på den danske musikscene, men de er langt fra færdige med at optræde live. De har nemlig lige offentliggjort, at de til foråret drager på deres Sangen for livet Tour, hvor de skal spille på en række forskellige spillesteder i Danmark.

Publikum kan glæde sig til, at bandet graver dybt ned i deres store bagkatalog og skaber en koncertoplevelse, hvor bandets lyriske og poetiske sangunivers for alvor vil komme til udtryk, oplyser en pressemeddelelse.

Debutalbummet The Savage Rose udkom tilbage 1968, og var dengang med til at revolutionere den danske rockmusik. Samtidig var albummet også med til at definere The Savage Roses egen, selvstændige lyd. Siden debuten har bandet udgivet en lang række plader blandt andre Dødens Triumf fra 1972, Black Angel fra 1995 og Homeless fra 2017.

Mens nogle af bandets plader er blevet udgivet af store etablerede selskaber, er andre indspillet for egne midler og udgivet via små selskaber, fordi budskabet og indholdet har været så vigtigt, at det bare skulle udgives, informerer en pressemeddelelse. 

Siden bandets start i 1967, har The Savage Rose rejst gennem store dele af USA og Europa, spillet koncerter i krigshærgede flygtningelejre i Mellemøsten og spillet til støtteevents for strejkende arbejdere og undertrykte folk.

The Savage Rose er stadig aktuelle på live-scenerne. De spillede endda live, imens coronarestriktionerne var på deres højeste sidste år. Og ikke engang corona kunne sætte en stopper for bandets præstationsevne. Koncerten på Train i oktober 2020, som skulle hylde fællesskabet, fik fem ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder, der skrev: "til sidst lægger hun sig helt ned, mens hun synger det gentagende ”When will they ever learn” uden mikrofon. Stærkt. Hun tror stadig på fællesskabet, og det smitter."

GAFFAs anmelder skrev også: "For man har stadig indtrykket af, at der altid er en næste gang med Savage Rose, der nu eksisterer på 53. år," og en næste gang blev der bestemt. Hele otte gange kan The Savage Rose opleves til foråret.

Sangen for livet Tour:
04.03.22 - Skråen, Aalborg
05.03.22 - Kedelhuset, Silkeborg
16.03.22 - Train, Aarhus
17.03.22 - Magasinet, Odense
18.03.22 - Arena Næstved
21.03.22 - DR Koncerthuset, København
25.03.22 - Tobakken, Esbjerg
26.03.22 - Trommen, Hørsholm

Billetsalget er i gang, og du kan købe billetter til koncerterne lige her

LÆS OGSÅ: Fællesskab – hver for sig

Mens du venter, kan du passende lytte til The Savage Roses seneste album Homeless fra 2017: 

 

 

ANNONCE