Nyhed

Hør ny julesang med Sanne Salomonsen

GAFFA - alt om musik

"Stjernen er til dig" er skabt i samarbejde med Kasper Winding, Peter Biker og Alberte Winding

Der er endnu et par måneder til jul, men nu kan man for alvor begynde nedtællingen. I dag udsender Sanne Salomonsen nemlig sin nye julesingle, som har fået titlen "Stjernen er til dig" og er skabt i samarbejde med Kasper Winding, Peter Biker og Alberte Winding.

"'Stjernen Er Til Dig' åbner døren til julen med masser af kærlighed og håb og byder på både lækre toner og vigtige budskaber. Spørger man Salomonsen, er det mere end okay, at en julesang har power, og man må også hjertens gerne mærke den kærlighed, som julen bringer", hedder det i en pressemeddelelse i forbindelse med udgivelsen. Du kan høre den nye julesang lige her:

Det er fire år siden, Sanne sidst var albumaktuel - med albummet Baby Blue, som landede til blandede anmeldelser i 2017. Til gengæld er hun fortsat særdeles aktiv på livefronten. I 2019 turnerede hun med de gamle makkere Lis Sørensen og Anne Linnet, og siden har hun - i det omfang, COVID-19-pandemien har tilladt det - turneret i eget navn.


GAFFA var med, da den efterhånden 65-årige sanger gav koncert i Svendborg i sommer og uddelte ved den lejlighed fem stjerner for en efter sigende fremragende koncert.


"En artist. En kæmper. Sangene er leveret med ægthed af en kunstner med så freaking meget kærlighed at dele ud af. (...) en legende, der fortsat, også i dette årti, vil forblive relevant – også for de generationer, der endnu ikke har modtaget begge stik", lød det blandt andet fra Adam Bouttai. 

LÆS OGSÅ: Stemmerne og sangene holder stadig

ANNONCE