Nyhed

Alice Cooper til Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Alice Cooper giver koncert i K. B. Hallen den 6. juni 2022 sammen med speciel gæst

Den 70-årige rock- og heavy metal-legende Alice Cooper spiller i K.B. Hallen på Frederiksberg den 6. juni 2022 og medbringer Michael Monroe fra Hanoi Rocks til at åbne ballet. En aften i den hårde rocks tegn. Billetterne bliver sat til salg på fredag den 17. september klokken 10.00 på livenation.dk og billetlugen.dk.

Alice Cooper har været aktiv i musikbranchen i snart 50 år og har ingen intentioner om at stoppe foreløbigt. ”Jeg er officielt en ”lifer”. På dette tidspunkt har jeg ingen planer om at gå på pension. Det her er, hvad jeg har gjort hele mit liv, og jeg kan ikke komme i tanker om andet, jeg hellere ville gøre. Jeg har et perfekt helbred, så der er ikke rigtigt nogen grund til overhovedet at tænke på at pensionere,” fortæller Vincent Furnier aka Alice Cooper i et interview med Forbes Magazine.  


Trods de mange år på bagen viser Cooper, at 70 år ingen alder er. Den gamle horrorstjerne er i god træning. I sommeren 2019 spillede han en koncert i Tivoli sammen med sit ”fritidsband” The Hollywood Vampires, der ud over Cooper selv består af blandt andre Johnny Depp og Joe Perry fra Aerosmith. Alice Cooper gav også en koncert i eget navn i 2019, hvor han spillede Royal Arena i København.

Alice Cooper fik sit gennembrud i 1971 med albummet Love It to Death, der åbnede op for et univers med mareridt, blod og seriemordere. Hans nyeste album Detroit Stories udkom i februar 2021 og har hele 15 sange. GAFFAs anmelder gav albummet fire stjerner og skrev, at det føltes som at være til fest med det gamle slæng. ”De kan deres rock, kan lide at skramle og mindes good old days”.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Til fest med det gamle slæng


Varm op med klassikeren "School's Out":

ANNONCE