Nyhed

Britney Spears har slettet sin Instagram

GAFFA.dk – alt om musik

Britney Spears har valgt at forlade det sociale medie få dage efter, hun annoncerede sin forlovelse

Sent tirsdag aften slettede popstjernen sin Instagram-profil, skriver CNN. Spears er to uger fra et retsmøde, som kan ende med at afgøre, hvorvidt hun skal forblive i sit beordrede værgemål. Værgemålet har stået på i 13 år og er blevet ledt af hendes far, Jamie Spears, som dog nu ønsker at trække sig efter længerevarende massiv kritik. Retsmødet skal finde sted den 29. september.

LÆS OGSÅ: Britney Spears’ far har ansøgt om at få afsluttet værgemål


Britney Spears har slettet sin Instagram blot to dage efter, hun annoncerede sin forlovelse med Sam Asghari, som hun har været i et langvarigt forhold med. En kilde tæt på Spears understreger dog, at det udelukkende var sangerens egen beslutning at slette Instagram-profilen, og at det var noget hun har ”villet gøre længe”. 

Spears har tidligere været meget aktiv på Instagram, og nogle af hendes opdateringer har fået fans til at frygte for hendes mentale helbred, mens andre har ment, at hun brugte mediet til at udsende skjulte råb om hjælp.

LÆS OGSÅ: #FreeBritney – men fra hvad?


Spears er ikke den eneste popstjerne, der har taget afstand fra sociale medier. Også Lana Del Rey har deaktiveret sine konti for at få mere privatliv, skriver People. Hun opdaterede sine fans i en Instagram-video og sagde, at hun ville deaktivere sine sociale medier for at fokusere på ”nogle andre bestræbelser”. Derefter takkede hun for den støtte, hun havde fået og slukkede for appen.

”Hej alle sammen. Jeg ville bare fortælle jer, at vi deaktiverer mine konti på sociale medier. Og det er simpelthen fordi, jeg har så mange andre interesser og andres jobs, jeg udfører, der kræver privatliv og gennemsigtighed,” forklarede Del Rey i videoen.

Sangerinden er i fuld gang med at arbejde på sit kommende album og har allerede udgivet flere singler fra pladen, senest ”Arcadia”.


LÆS OGSÅ: Lana Del Rey klar med ny musikvideo – og flere detaljer om nyt album

ANNONCE