Nyhed

Roskilde-aktuelle Post Malone klar med dato for nyt album

Roskilde-aktuelle Post Malone annoncerer sin næste plade Twelve Carat Toothache til at udkomme 3. juni.

Den New York-fødte rapper Post Malone, eller i folkemunde Posty, annoncerede sit nye album twelve carat toothache i et forside interview med Billboard tilbage i januar. Nu har han frigivet udgivelsesdatoen 3. juni i et Twitter-opslag, med tilhørende coverart og presave-link til streamingtjenester.

Ud over den seneste single "One Right Now" fra november ’21, der featurede The Weeknd, gav Post Malone et smugkig i resten af feature-listen på en Instagram-livestream. Her lod det sig afsløre, at pladen gæstes af blandt andet Kid Laroi, Doja Cat, Roddy Rich og Fleet Foxes’ Robert Pecknold, som Malone angiveligt er stor fan af.

Både processen op til og under skabelsen af albummet har været mere introspektiv end tidligere. Den 26-årige rapper fortæller i Billboard-artiklen, at han næsten var stoppet med at spille musik og skulle genfinde den gnist for at lave sin kommende plade:


"Det var, som om der blev trykket på en kontakt, og så føltes det, som da jeg lavede Stoney (debutalbummet fra 2016, red.). Jeg havde mistet det, og det sværeste er at få det tilbage. Det kommer og går. Det handler om at finde ud af at: 'Bare fordi jeg ikke er inspireret til at gøre det her lige nu, betyder det ikke, at jeg giver op'".

Derudover fortæller han om at navigere i rollen som mainstream-popmusiker og balancere det kunstneriske med forretning. Pladen bliver kun omkring 45 minutter – et valg, Post Malone har taget for at gøre op med forretningsargumentet om at ”flere numre giver flere streams” og har forsøgt at skabe et mere koncentreret album, der beskriver, ”hvordan jeg har det lige nu: op- og nedturene, rodet og det bipolare aspekt i at være mainstreamkunstner.”

Posty spiller på Roskilde Festival onsdag d. 29 juni.


 

LÆS OGSÅ: Posty ramte plet i Royal Arena


ANNONCE