Nyhed

Darryl Hunt fra The Pogues er død, 72 år gammel

Den britiske bassist var med til at skrive mange af The Pogues' sange

Tildigere på ugen annoncerede irske The Pogues på deres Instagramprofil, at gruppens mangeårige bassist Darryl Hunt er gået bort. Hunt døde i London i en alder af 72 år - 16 år mere end gruppens gamle guitarist Phil Chevron, som døde af cancer i 2013. 

I opslaget skriver bandet, at de er ”triste hinsides ord” over dødsfaldet, og supplerer med en tekstbid fra Hunts egen sang ”Love You ’Till The End”. The Pogues’ forsanger Shane MacGowan har også delt et opslag gennem sin egen Instagram-profil, hvor han sætter nogle ord på sit bandmedlems død:

”Han var en rigtig god person og en fremragende bassist. Må han bruge evigheden på at gøre, hvad han vil, i evig lyksalighed. Jeg sender velsignelser til alle fra Pogues og hans familie og venner”.

Darryl Hunt begyndte sin tjans som bassist i The Pogues tilbage i september 1986. Bandet begyndte for alvor at tiltrække sig international opmærksomhed fra starten af 1990'erne, og Hunt var med frem til og med deres sidste studiealbum, Pogue Mahone fra 1996.

Gruppen huskes ikke mindst for anti-julesangen "Fairytale in New York" (fra 1988-albummet If I Should Fall from Grace with God) og singler som ”Dirty Old Town” og ”Love You ’Till The End” - sidstnævnte som sagt skrevet af Hunt.

ANNONCE