Nyhed

Isam B drager på kirketurné med kor – men uden instrumenter

GAFFA.dk – alt om musik

"Det religiøse rum er for mig enormt intimt og privat"

Isam B tager til foråret på turné til en række af landets kirker med koret Lighthouse, men uden instrumenter. Han udtaler i en pressemeddelelse:

"Jeg ser utrolig meget frem til at træde ind i kirkerummet igen. Det religiøse rum er for mig enormt intimt og privat, hvorfor det er vigtigt, at det spirituelle fylder mest, og åndeligheden skinner klart igennem i udtrykket. Sangene er både gamle og nye; dog ingen instrumenter, kun menneskets sjælfulde stemme."

Isam B har i løbet af de seneste par år udgivet blandt andet sangen "Bølger", som han optrådte med til melodi grand prix 2020, "Ramadan i København", som Isam lavede sammen med Özcan Ajrulovski, Anders Greis og Nana Jacobi, der er blevet optaget i den nyeste version af højskolesangbogen, og den seneste single "Ved mit hjerte", fra foråret 2021, som handler om kvinderne i hans familiealbum.

Sammen med koret Lighthouse vil sangeren, der fra 1997-2017 var frontmand i Outlandish, spille en række sange fra sin lange karriere fra blandt sit dansksprogede album Institution fra 2007 og det engelsksprogede Lost for Words fra 2018 tilsat nyere materiale. 

Billetterne til de kommende koncerter i kirker med Isam B er netop sat i salg.

Koncerter – 2022:
Fr. 25/3 – Aarhus, Gellerup Kirke
Lø. 26/3 – Ishøj, Vejleå Kirke
Sø. 27/3 – København, Christians Kirke
Fr. 1/4 – Kolding, Brændkjærkirken
Sø. 3/4 – Roskilde, Trekroner
Fr. 8/4 – Odense, Fredens Kirke
Lø. 9/4 – Aalborg, Magrethekirken

Køb billetter: www.gig.to/isamb  


LÆS OGSÅ: ISAM B-KONCERTANMELDELSE: At være Solens lys
 

Varm op med "Ved mit hjerte":


ANNONCE