Nyhed

The Minds of 99 annoncerer sommerens første festivaljob

Partoutbilletter til Nibe Festival sættes til salg på søndag

Nibe Festival har netop offentliggjort det første navn til sommerens festival næste år - og der er tale om et dansk topnavn.

Det er nemlig koncertkongerne fra The Minds of 99, der nu er blevet præsenteret som det første hovednavn, der skal spille til festivalen. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt sent onsdag.

The Minds of 99 debuterede med singlen ”Det er Knud som er død” i 2014, og siden da er det gået stærkt for bandet, der med adskillige store hits i bagagen spiller udsolgte koncerter på store arenaer, og som også er blevet kåret som landets bedste liveband til blandt andet GAFFA-Prisen.

Allerede samme år, som de udgav deres debutsingle, spillede bandet på Nibe Festival i 2014 - på Vækstlagsscenen. De vendte tilbage allerede året efter, ligesom de besøgte festivalen igen i 2019, hvor de her spillede på Stor Scene – samme scene, som de vil indtage, når de vender tilbage til den lille nordjyske by næste sommer.

The Minds of 99 vil angiveligt kun spille få sommerkoncerter i 2023 - inklusive altså et besøg på Nibe Festival den 29. juni.

Du kan allerede i weekenden sikre dig en partoutbillet til festivalen til en billigere pris, da der søndag den 2. oktober sættes et antal billigere partoutbilletter i sals til en særligt fordelagtig pris. Billetter til hele festivalen vil således kunne erhverves for 1375 kroner - 700 kroner mindre end standardprisen på 2075 kroner.

Søndag den 9. oktober kl. 10:00 sættes billetter til festivalens enkelte dage i salg. Nibe Festival 2023 bliver afholdt i dagene 28. juni – 1. juli, og billetter kan købes på www.nibefestival.dk.

LÆS OGSÅ: The Minds of 99 fejrer den største danske indendørs turné med video fra landevejen

ANNONCE