x
Willie Nelson & Family: Let's Face The Music & Dance

Willie Nelson & Family
Let's Face The Music & Dance

Willie Nelson & Family: Let's Face The Music & Dance

GAFFA

Album / Legacy / Sony Music
Udgivelse D. 29.04.2013
Anmeldt af
Espen Strunk

Jeg vil så nødigt sige et – undskyld udtrykket – skævt ord om 80-års-fødselaren Willie Nelson; evigt sympatisk country-hippie og lejlighedsvist sublim sangskriver på syvende (!) årti. Samtidig er det dog ingen hemmelighed, at mandens omfattende produktion også rummer adskillige kunstneriske parenteser mellem hovedværkerne.

Således også Let's Face the Music and Dance, der står som en meditativ, men også lovligt tilbagelænet modvægt til sidste års ujævne Heroes. Albummet byder på en række fortolkninger af forlæg fra eksempelvis Irving Berlin, Carl Perkins og Django Reinhardt samt en enkelt udmærket originalkomposition i form af Is the Better Part Over.

Det er ikke mindst Nelsons format som guitarist, der her kommer til udtryk, og selvom vi taler hyggeplade snarere end hovedværk, er det aldrig mindre end kornfed americana i smagfuld udførelse. Mindre hyggeligt bliver det naturligvis ikke, hvis man ruller en lille én af Willies egen yndlings-urt og sætter tidens strøm på standby i de godt tre kvarter, albummet strækker sig over.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA