x
Morrissey: 25: Live

Morrissey
25: Live

Morrissey: 25: Live

GAFFA

DVD / Playground Music
Udgivelse D. 21.10.2013
Anmeldt af
Lars Löbner Jeppesen

Denne live-dvd udkommer på et tidspunkt, hvor meget tyder på, at Morrisseys karriere lakker mod enden. Der er for eksempel ingen pladeselskaber, der gider skrive kontrakt med den 54-årige brite, og grundet sygdom har han været nødt til at aflyse hele 45 ud af 60 planlagte koncerter i år. En af de koncerter, han dog nåede at spille, var under intime rammer i Hollywood High Schools auditorium i hans adopterede hjemby Los Angeles, og det er dette show, vi får serveret her.

De mange historier om sangerens skrantende helbred har været ubarmhjertigt hårde at sluge for Morrisseys tro disciple, og derfor kommer denne udgivelse som et kærkomment vidnesbyrd for legendens fortræffeligheder som entertainer par excellence. For der er stadig ingen, der helt på samme måde kan tryllebinde et publikum med et piskesmæld med mikrofonledningen, et lidenskabeligt croon, et nonchalant kast med hovedet eller et snerrende grynt som den gamle sjæl, han alle dage har været.

Udgivelsen markerer sølvbrylluppet som solist, men den peger selvfølgelig også længere tilbage med f.eks. The Boy With The Thorn In His Side (hvor publikum viser halsbrækkende dedikation for at røre idolet), og måske endnu vigtigere giver den håb om fremtiden med den nye uudsendte sang Action Is My Middle Name.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA