x

GUIDE: Her er månedens mest spændende koncerter

GUIDE: Her er månedens mest spændende koncerter

November er som sædvanlig en tætpakket koncertmåned, og i år er bestemt ingen undtagelse. Her er månedens mest spændende koncerter, som der stadig er ledige billetter til. Vi har fokus på koncerter i perioden 18. november-16. december.

Angående Mig – energisk optræden fra jysk talent

KarriereKanonen-vinder Angående Mig drager ud i det danske land, og det bliver med sikkerhed en mindeværdig aften. Angående Mig er nemlig altid en energieksplosion på en scene, og hun har en evne til fuldstændigt at hypnotisere sit publikum. Det bliver en aften, du ikke vil gå glip af.

Kan opleves her:

19/11 Tapperiet, Køge (med Føl Som)

20/11 Skråen, Aalborg (med Føl Som)

8/12 Vega, København

Ginne Marker – seksstjernet musiker på turné

Jyske Ginne Marker har for nylig modtaget hele seks ud af seks GAFFA-stjerner for sit album Ulteria, og denne turné er din mulighed for at opleve det mageløse album live. Det er stemningsbåret, skrevet med et kløgtigt sprog, udført med en drømmende vokal og sørger for at hive dig helt ind i lyduniverset.

Kan blandt andet opleves her:

19/11 Rampelys, Silkeborg

23/11 Tobakken, Esbjerg

24/11 Fermaten, Herning

27/11 Vega, København

Liberty – fører arven videre

Da Mattias Kolstrup var forsanger i Dúné, var bandet kendt for deres energiske optrædener, som ofte fik rosende ord med sig. Under Liberty tager musikeren arven med videre. Mattias Kolstrup er nemlig en performer i topklasse, og det får du lov til at opleve tre steder i november. Det er bare om at komme at sted!

Kan opleves her:

18/11 VoxHall, Aarhus 

24/11 Vega, København

26/11 Magasinet, Odense

27/11 Turbinen, Randers

Hymns From Nineveh  – jul, jul og mere jul

Julen kommer tidligt i år, når Hymns from Nineveh tager på juleturné – i blandt andet Vor Frelsers Kirke i Aalborg, og så har de endda et julealbum under armen. Albummet hedder Julekassen, og det skal ifølge gruppen være et album, der kan rumme alle årets sæsoner og ikke blot julen. Mon ikke det lyser op i mørket.

Kan opleves her:

25/11 Vor Frelsers Kirke, Aalborg

26/11 Musikhuset, Aarhus

27/11 Dexter, Odense

5/12 Store Vega, København

Jung – himmelstormere på arenaturné

Det er ret imponerende, hvad danske Jung har formået at gøre de seneste par år. Knap er andet album ude, før de unge musikere tager på en arenaturné rundt om i Danmark – og billetsalget går forrygende. Det er en præstation, få danske musikere kan prale af at klare. Skynd dig at få en billet, vi tør godt love, at det bliver fantastisk!

Kan opleves her

26/11 Jyske Bank Arena, Odense

27/11 Ceres Arena, Aarhus

2/12 Royal Arena, København

4/12 Aalborghallen (udsolgt)

Martin Jensen – ekstatisk dansefest i kulden

Har du også savnet en solid dansefest under corona? Så er det lige præcis, hvad du kan få, når dj og X Factor-dommer Martin Jensen fyrer op for hits som ”Solo Dance”, ”Nobody” og ”Middle of the Night”. Så kridt danseskoene, køb en billet og nyd, at natten er ung, og at dansegulvet ikke er helt så klistret endnu.

Kan opleves her:

26/11 Falconer Salen, København

Jenny Wilson – selvransagende svensker med nyt album i ryggen

På sit seneste album Mästerverket kiggede Jenny Wilson indad, og vi kvitterede med fem ud af seks stjerner. Spørgsmålet ”Hvordan kunne det gå, som det gjorde?” går igen på albummet, som rammer i solar plexus, præcis som Wilsons vokal altid gør. Det skal opleves i virkeligheden, det er der ingen tvivl om.

Kan opleves her

1/12 Vega, København

20/1 Harders, Svendborg

21/1 VoxHall, Aarhus

22/1 Studenterhuset, Aalborg

Zara Larsson – international popfest i verdensklasse

Zara Larsson er et poptalent ud over det sædvanlige. Hun har regeret på hitlister i adskillige år, og nu inviterer hun endelig ind til popfest i Royal Arena i København. Den kun 23-årige sanger har opnået international succes, og det bliver derfor et popshow i verdensklasse, der kan opleves i hovedstaden denne december.

Kan opleves her:

3/12 Royal Arena, København

Rock Hard Power Spray – historisk aften i genforeningens tegn

Efter næsten ti år hver for sig går Rock Hard Power Spray igen sammen for blot en enkelt aften i hjembyen Odense. Det gør de i anledning af 15-års jubilæet for debutalbummet Commercial Suicide. Heldigt for os har savnet efter musikken, koncerterne og venskabet resulteret i en kortvarig genforening.

Kan opleves her:

3/12 Posten, Odense

Fraads – ungdommelig energiudladning

Fraads er et af de bands, der næsten skal opleves stående – og blandt andet derfor er vi glade for, at vi kan få lov til at opleve hiphop-duoen på vores fødder frem for på stolerækker. Det er højenergisk, ungdommeligt og intelligent producerede toner, som duoen præsenterer sit publikum for. Et stærkt bud på en decemberkoncert.

Kan opleves her:

8/12 Vega, København

Majke Voss – genopstået superstjerne byder velkommen

Siden efteråret 2019 har Majke Voss – der tidligere er kendt som Broken Twin – ikke spillet en koncert, men nu er hun tilbage, og hun tager sit kommende album med i rygsækken. Et album, vi håber rummer den samme melankoli, som musikken gjorde på debutalbummet May fra 2014.

Kan opleves her:

8/12 Hotel Cecil, København

Nabiha – julekoncerter med succesfuld sanger

Nabiha har nydt godt af succesen med Black Voices-koncerterne dette efterår. Nu står hun igen solo på scenen, og denne gang inviterer hun til julekoncerter i Aarhus og København. Det bliver to magiske aftenener, hvor den store stemme nok skal jage al vinterkulde ud af knoglerne og fylde os med julemagi.

Kan opleves her:

11/12 Musikhuset Aarhus

12/12 Hotel Cecil, København

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA