x

Foo Fighters indspiller fem nye sange

Foo Fighters indspiller fem nye sange

Foo Fighters har på det seneste disket op med en hel del overraskelser under deres koncerter. Men under fredagens koncert i Austin, Texas kom der lidt mere kød på underholdningen, da forsanger Dave Grohl afslørede, at bandet netop har indspillet hele fem nye sange i byen. Det viser en video optaget af en fan under koncerten.

"Ved I, hvad jeg gjorde i går aftes... Jeg indspillede en fucking sang i jeres smukke by, Austin, Texas. Og jeg kan lige så godt sige det nu - vi indspillede fem fucking nye sange i jeres smukke by, Austin, Texas" siger Grohl mellem sangene.

"Og vi skal nok give jer dem! Men ikke i aften," lød det fra Grohl til publikums højlydte skuffelse.

Til gengæld kunne han opmuntre med fortællingen om, hvordan sangeren og sangskriveren Ben Kweller er kommet til at medvirke på en af sange.

"Helt tilfældigt stødte jeg ind i en gammel ven, som jeg ikke har set i omkring 16 år, lige som jeg var ved at indspille en vokal. Den her motherfucker kommer ind - jeg er sådan, "Hey, mand!" - og han begynder fucking at synge den smukkeste harmoni til den sang, jeg var i gang med at synge. Jeg sagde "få din røv ind i vokalboksen lige nu". Og så sagde han "hey, hvis du synes, kan jeg komme op og synge en sang med dig i aften"".

Herefter træder Ben Kweller ind på scenen og supplerer Grohl på nummeret "Big Me" fra Foo Fighters selvbetitlede 1996-debutalbum. Du kan se dén forestilling og de gode nyheder i videoen herunder.

Der er fortsat intet nyt om, hvornår det nye materiale udkommer. Foo Fighters' seneste album, "Sonic Highways", udkom i november 2014.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA