x

Guide: Her er ugens bedste fester

Guide: Her er ugens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Weekenden starter på HQ

Den aarhusianske natklub, bar og spillested HeadQuarters skyder weekenden i gang i det jyske, når dørene åbnes til Torsdagskalas. Torsdagskalas er HeadQuarters' svar på en vaskeægte torsdagsfest, festen hvor musikken er opløftende, forfriskende og helt igennem fræk. Der er naturligvis samlet et ungt og friskt deejay-team, bestående af lokale, funky disco-dudes, der vil gøre sig umage for, at torsdagen bliver lidt sjovere og weekenden lidt længere.

Hvad: Torsdagskalas x Moonlight Club

Hvor: HeadQuaters, Valdemarsgade 1, Aarhus C

Hvornår: 10. december fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event

 

Berlin kalder Aarhus

Temafesten rykker atter ind på den aarhusianske natklub, Double Rainbow. Denne gang er det med Berlin i fokus, og selvom vejret udenfor er gråt og trist, vil berliner-lydsmeden Blasmanjazz helt sikkert få gæsterne til at føle sig, som var de på en tagterrasse på Prenzlauer Berg.

Hvad: Berlin Calling #6

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 11. december fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Det elektroniske vækstlag indtager Rust

Fredag lægger Rust Natklub hus til fjerde omgang af Københavns største showcase for vækstlagets bedste dj's. De tre scener fordelt på tre etager skaber bunden for en fest, der omdanner Rust på Nørrebro til en vaskeægte klub-fæstning. Holdet bestående af det danske vækstlags sprødeste dj's giver gæsterne muligheden for at udvide sine musikalske horisonter og lytte til alt fra deep house til hiphop, når navne såsom Chris Hay og Voldfrom og mange, mange flere træder ind på Nørrebros natklub. Læs mere om arrangementet her.

Hvad: The Showcase #4

Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 11. december fra kl. 22.00

Hvordan: Officielt billetsalg

 

Der er nu noget over 80'erne

Går man til temafest, går man sjældent galt i byen, og det gælder i høj grad, hvis musikken er udgjort af 80'ernes varme poprytmer og kulørrige drinks. Lørdag aften agerer den københavnske natklub vært for et netop sådan arrangement, hvor de har inviteret ingen ringere end 80'er-dj'en Dan Rachlin, som kommer og vender plader. Så kridt danseskoene hjemmefra og varm op med klassikeren "Club Tropicana" af Wham!.

Hvad: Back To The 80's

Hvor: Jupiter Club, Silkegade 1, Kbh. K

Hvornår: 12. december fra kl. 23.30.

Hvordan: Facebook-event

 

NYCs undergrund kigger ind på Culture Box

Den københavnske natklub Culture Box har det med at invitere nogle helt specielle karakterer inde for den elektroniske scene. Denne gang gælder det amerikanske Ron Morelli, som til dagligt slår sine folder på pladselskabet L.I.E.S., hvor han siden 2010 har disket op med tunge rytmer til alverdens klubfester. Han får følgeskab af landsmanden Luke Hess fra Detroit, hvor han i midt-90'erne var en kendt figur til byens warehouse-parties, og sidenhen har han været frontfigur i udvikling af det lokale undergrundsmiljø. Læs mere om programmet her.

Hvad: L.I.E.S. Night with Ron Morelli

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54, Kbh. K

Hvornår: 12. december fra kl. 21.00

Hvordan: Facebook-event

 

Endnu en elektronisk fødselsdag

Konceptet Distmantle runder toårsdagen for det tilbagevendende arrangement, som fejres på det københavnske spillested og natklub, KB18. Der er naturligvis disket op med lidt af program, bestående af blandt andre engelske AnD og DAX J, men også danske Pernille, blandt andet kendt fra Strøm, er også at finde bag lydsystemet.

Hvad: Dismantle 2yrs Birthday Bash

Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V

Hvornår: 12. december fra kl. 23.59

Hvordan: Facebook-event

 

Københavns elektroniske mastodonter

Den nyligt åbnede natklub, bar og spillested Underbar melder sig stærkt til stede i det københavnske natteliv, når de lørdag har inviteret ingen ringere end Trentemøller og T.O.M. til at vende plader. Trentemøller behøver efterhånden ingen videre introduktion, men T.O.M. derimod har først for nylig markeret sig som solist på den danske elektroniske musikscene. T.O.M. er måske bedre kendt som halvdelen af dubberne Lulu Rouge, og med et sådan navn stående på cv'et er der lagt godt ud for en aften i det elektroniske hjørne.

Hvad: Underbar: Trentemøller & T.O.M.

Hvor: Underbar, Vandkunsten 5, Kbh. K

Hvornår: 12. december fra kl. 21.00

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA