x

Stifteren af Beach Boys giver dansk koncert

Stifteren af Beach Boys giver dansk koncert

Stifteren af de legendariske Beach Boys, Brian Wilson er i øjeblikket i gang med en verdensturné med Beach Boys-albummet "Pet Sounds", som kan fejre 50 års-jubilæum i år.

Til stor overraskelse fører det Wilson til Danmark, nærmere bestemt Værket i Randers, hvor han giver sin eneste skandinaviske koncert. Til denne koncert vil man kunne opleve "Pet Sounds" blive spillet i sin helhed. Albummet, der er kendt for numre som "God only knows", "Wouldn't it be nice" og "Sloop John B" er det 11. studiealbum fra det californiske surfrockband.

"Pet Sounds" blev allerede ved udgivelsen den 16. maj 1966 betragtet som en banebrydende udgivelse. Pet Sounds brød i kreativitet og udtryk med bandets allerede verdenskendte "surf sound". Brian Wilson ville noget mere med sine kompositioner og satte sig for at lave et album, som i sin helhed var tænkt som en sammenhængende historie.

Den 73-årige Brian Wilsons tog hul på sin "Pet Sounds 50th Anniversary Tour" den 26. marts i Auckland, New Zealand. Inden han når til Danmark i september, spiller han koncerter på stribe i bl.a. USA og i England. Denne turné er sidste gang, man kan opleve albummet, som af Rolling Stone er blevet kåret til et af de bedste albums nogensinde, blive spillet live i sin helhed.

BRIAN WILSON performing Pet Sounds

Torsdag den 1. september 2016 kl. 20.00

Billetsalget starter tirsdag den 26. april kl. 11 på tlf. 89 13 51 10 eller via vaerket.dk

Lyt til lidt nostalgi her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA