x

Liam Gallagher: Fuck Oasis!

Liam Gallagher: Fuck Oasis!

Der er mange derude, som går og håber, at brødrene Liam og Noel Gallagher vil finde sammen igen og gøre comeback med Oasis. Og rygterne om, at en genforening nærmede sig, tog for alvor fart forleden, da Liam på Twitter skrev, at han var klar til "at komme i ringen igen", og da sitet Music Scene meldte, at flere koncerter på Etihad Stadium i hjembyen Manchester allerede var booket til sommeren 2017. 

Nu lader det til, at Liam skyder rygterne ned. I hvert fald har han tweetet ordene "FUCK OASIS" og et billede af sin bror, som han kalder en "kartoffel".

Oasis albumdebuterede i 1994 med "Definitely Maybe", der gjorde dem til et af de helt store navne inden for britpop-bølgen. De udgav deres syvende og sidste album "Dig Out Your Soul" i 2008. Året efter gik gruppen i opløsning efter et skænderi mellem de to brødre før en optræden på Rock en Seine-festivalen nær Paris.

Siden har Noel Gallagher udsendt to album med bandet Noel Gallagher's High Flying Birds, og Liam Gallagher og de øvrige Oasis-medlemmer har udgivet to album som bandet Beady Eye, der dog gik i opløsning i 2014.

I mangel af bedre kommer her Oasis' største hit:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA