x

M.I.A. udgiver ny sang – se videoen her

M.I.A. udgiver ny sang – se videoen her

Mathangi "Maya" Arulpragasam, bedre kendt under kunstnernavet M.I.A., har netop udgivet en ny sang fra sit kommende og måske sidste album. Sangen hedder ”Poc That Still A Ryda”, og den tilhørende musikvideo kan ses nederst i artiklen. Sangen skulle ifølge M.I.A. selv være en blanding af alle sangene på hendes kommende album.

Tidligere på året kom det frem, at opfølgeren til albummet ”Matangi” fra 2013 var færdigt, men ville blive M.I.A.s sidste album. Dengang lød det fra hende: ”Jeg sender mit sidste album til mit amerikanske pladeselskab. Det vil være op til dem, om det skal udgives”. Efterfølgende kunne hun fortælle, at hun hverken må spille live eller arbejde i USA på grund af manglende visum.

Om det er det definitivt sidste album, vides endnu ikke, og udmeldingen kan også være en reference til, at kontrakten med pladeselskabet Interscope er ved at løbe ud.

Det nye album, som altså indeholder ”Poc That Still A Ryda”, forventes at udkomme i juli. Hør sangen her:

 

M.I.A. indgik for nyligt et samarbejde med tøjfirmaet H&M i forbindelse med "World Recycle Week", der fandt sted i perioden 18.-24. april. I den forbindelse udgav M.I.A. sangen ”Rewear It”, der, som led i kampagnen, blev ledsaget af en musikvideo. Se musikvideoen her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA