Elvis Costello kommer til Danmark

Elvis Costello kommer til Danmark

Danske Elvis Costello-fans kan til foråret opleve soloshows med den britiske singer-songwriter, når han gæster DR Koncerthuset i København, Odeon i Odense og Musikhuset i Aalborg, hvor han sidste gang måtte aflyse på grund af sygdom.

På det seneste har Costello optrådt i soloformat, uden band eller scenestaffage. Men selvom den 62-årige stjerner hverken har The Attracktions eller The Imposters med, kan de danske fans godt begynde at glæde sig, taget GAFFAs seneste anmeldelse af Costello i betragtning.

”Costello viste, at hvis man bare er en tilstrækkelig dygtig og alsidig sanger, guitarist og sangskriver, kan man sagtens underholde en sal i 2½ time uden andre virkemidler end stemme, guitar, klaver, lys og en håndfuld anekdoter,” skrev GAFFA i en anmeldelse, der gav fem stjerner.

Elvis Costello har tidligere samarbejdet med en bred række musiklegender, som for eksempel Paul McCartney, Burt Bacharach, The Pogues og The Roots. Med årene har Castello selv opnået legendestatus som sangsmed, og han kan i dag findes på Rolling Stones liste over de 100 største kunstnere gennem tiden. 

Sådan ser programmet ud for Elvis Costellos ”Detour”:

Musikkens Hus, Aalborg: 4. marts

Odeon, Odense: 5. marts

DR Koncerthuset, København: 6. marts

Billetsalget starter mandag d. 22. august kl. 10.00

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA