x

Mere info om Hatesphere-sangers exit

Mere info om Hatesphere-sangers exit

Mens Hatesphere-fans griber efter vejret oven på den chokerende nyhed om sanger Jacob Bredahls exit fra bandet, er der nu yderligere information om bruddet at finde i et opslag på bandets MySpace-profil.

Gruppen forsikrer deres fans, at det er til det bedste for bandet, at Bredahl er ude af bandet, og selvom det kan lyde lidt hårdt, understreges det, at det er sket på venskabelig vis.

Desuden afsløres det, at bandet allerede er i gang med at finde en ny sanger og holder således pt. auditions. Dog er der ingen håb for, at der bliver fundet en tids nok til koncerten med Dimmu Borgir 29. oktober på Vega, så Hatespheres deltagelse er blevet aflyst.

I forhold til bandets fremtid lægges der vægt på det underlige i de adskillige udskiftninger, som bandet har oplevet de foregående måneder, men det garanteres, at Hatesphere fortsætter.

Sangskrivningen har guitaristen Pepe så godt som egenhændigt taget sig af, så på den front skulle fans kunne slappe helt af – hvis det da er muligt oven på entusiasmen omkring det album, som Hatesphere er ved at skrive materiale til.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA