x

The Cure til København

The Cure til København

The Cure er, som vi har skrevet på GAFFA.dk flere gange, på vej med et dobbeltalbum, som ventes ude i begyndelsen af 2008. Og albummet følger gruppen op med en turné, der bringer dem til Forum i København 13. februar. Et faktum, der givetvis vil glæde fans, ikke mindst fordi The Cures seneste turnéer er gået uden om Danmark.

Koncerten bliver nemlig The Cures første i Danmark siden Roskilde Festival 2001 – en koncert, som var en erstatning for koncerten på Roskilde året før, som blev aflyst på grund af dødsulykken under Pearl Jams koncert umiddelbart inden. En koncert, der viste, at The Cures frontmand Robert Smith stadig har helt styr på weltschmerzen, selv om han med tiden har fået lidt mere sul på kroppen end i de unge år.

Fans kan altså godt glæde sig til at toupere håret, smøre læberne røde (uanset om man er dreng, undskyld, mand eller kvinde) og synge med på hits som ”Boys Don’t Cry”, ”A Forest”, ”In-Between Days”, "Close To Me", "Why Can't I Be You?", ”Just Like Heaven”, ”Friday I’m In Love” og naturligvis en lang række nye sange.

At The Cure gæster Danmark den 13. synes ganske passende, al den stund at gruppens kommende album bliver netop deres 13. studiealbum.

Billetsalget til koncerten i Forum med The Cure starter på tirsdag 2. oktober kl. 10 fra Billetlugen samt i Fona-butikkerne.

The Cures hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA