x

Music Days-programmet komplet: Jan Poulsen taler om Bowie-bog og viser Iggy Pop & The Stooges-dokumentar

Music Days-programmet komplet: Jan Poulsen taler om Bowie-bog og viser Iggy Pop & The Stooges-dokumentar

Music Days-programmet i Odense har fået de to sidste tilføjelser og dermed også en fuldendelse af programmet for weekenden. Først en talk med musikjournalist og forfatter Jan Poulsen, der siden 1982 har udgivet en lang række musikbiografiske bøger – i dette tilfælde skal der tale som hans seneste bog “David Bowie – Starman 1947-2016”. Det sker sammen med P4-vært Jesper Nyborg søndag den 12. marts klokken 13.30 i biografen i ODEON i Odense.

Jan Poulsen kan opleves senere samme dag på festivalen med en intro-talk til “Gimme Danger”, der er Jim Jarmusch’ dokumentar om Iggy & The Stooges, som fik premiere på Cannes Filmfestival i 2016. Poulsen taler om Iggy Pop & The Stooges søndag den 12. marts klokken 16 i biografen i ODEON, og filmen vises samme sted klokken 16.30.

Det spritnye kongres- og kulturhus ODEON i Odense fyldes i dagene 10. til 12. marts med diverse musikere og andre folk indenfor musikbranchen. Musik, ord og events flettes sammen i et tæt og varieret program med noget for alle musikelskere. Nu er det fulde program klar og kan ses i bunden af nyheden.

Programmet byder på en lang række artist talks, fotoudstillinger, fremvisning af grej og gear, salg af vinyl, cd’er og musikbøger, musikbiograf, foredrag og tilstedeværelse af koncertarrangører, producere, sangskrivere, musikuddannelser med flere.

GAFFA-Prisen afholdes også som del af Music Days i ODEONs store sal, lørdag aften den 11. marts. De optrædende er Mew, Kellermensch, Simon Kvamm, Katinka, Aksglæde, Turbolens og Soleima. Der kræves separat billet, køb billetter lige her.

 

Blandt de mange artist talks til Music Days kan du blandt andre opleve:

Franz Beckerlee
Kasper Eistrup
Dizzy Mizz Lizzy
Bisse
Katinka
Niels Skousen
Steffen Brandt
Tina Dickow
Folkeklubben
Magtens Korridorer
Annika Aakjær

Læs et stort interview med Music Days' programredaktør Poul Martin Bonde, der fortæller mere om Music Days

Køb billetter til Music Days på Ticketmaster.

1-dags billet Voksen: 150 kr
1-dags billet Børn (4-12 år): 75 kr
Partoutbillet Voksen: 275 kr
Partoutbillet børn (4-12 år): 125 kr

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA