x

Povl Dissing: Nye oplysninger dementerer tidligere diagnose

Povl Dissing: Nye oplysninger dementerer tidligere diagnose

Povl Dissing kæmper i disse dage for at komme tilbage.

Og ifølge Pia Sandager fra bookingbureauet Musik & Sang, der repræsenterer kunstneren og har været i kontakt med Povl Dissings nærmeste familie så sent som i går, går det fremad på hospitalet i den sydspanske by, Cádiz.

Bookingbureauet har undret sig over, at så mange har spekuleret i diagnoser, når faktum er, at den 79-årige sanger havde et uheldigt fald på et stenhårdt marmorgulv. Men Pia Sandager understreger, at de netop ikke er fremkommet med spekulationer, da det først og fremmest har handlet om at beskytte Povl Dissing, som jo mest af alt trænger til fred og ro.

Har GAFFA så løbet med en halv vind? Skulle vi have tjekket vores kilder bedre?

I går fik GAFFA så en mail fra Irene Becker fra Pierre Dørge & New Jungle Orchestra – der skulle arbejde med Povl Dissing ved to koncerter – om at der "blot" var tale om en hjernerystelse. Og at kilden var bookingbureauet. Det dementerer Musik & Sang, som altså aldrig har spekuleret i en diagnose, men kun har sagt, at Povl Dissing har slået sig i et fald på de notorisk hårde marmorgulve, man har i Spanien.

Så den efterfølgende spekulation om, at Povl Dissing skulle have fået en hjerneblødning, har også undret bookingbureauet, som jo altså har talt med Povl Dissings familie, der er på plads nede i Sydspanien.

Og det ligger fast, at der var tale om et drømmeforløb, hvor fantastiske indspilninger allerede var i kassen, og hvor en Povl Dissing i formidabel form omgivet af gnistrende guitarer, håndklap og den utrolige stemning, der netop er i Cádiz, som ligger i samme område, som mestersangeren Camarón de la Isla stammede fra.

Lad os håbe, at den danske sanger igen rejser sig og gør arbejdet færdigt.

Men indtil da lægger jeg – Torben Holleufer – mig fladt ned og undskylder for min del i forvirringen.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA