Nyhed

Livid er klar med videoen til "Kalash" – en sang om valg og konsekvenser

Sleiman medvirker også på nummeret med det tidligere Kaliber-medlem

Livid er nu klar med videoen til sin nye single "Kalash" featuring Sleiman. Se videoen ovenfor.

Efter nogle år i gruppen Kaliber begyndte Livid at skrive sange under eget navn, numre der trækker på hans erfaringer fra gaden og de kammeratskaber, der har betydet så meget, blandt andet på den første single “Mon Ami”. Han fortæller selv her om sin nye single “Kalash” featuring Sleiman:

“'Kalash' er en sang om valg og konsekvenser. Konsekvenser for gerningsmand, ofre og pårørende. Og for samfundet. En sang om det personlige ansvar, man bærer som kriminel og en opsang til drengene på gaden om at tage chancen for en ny start, når den byder sig. Sangen involverer mennesker, jeg har været meget tæt på, tidligere i livet. Personer, som jeg har holdt af og holder af, men som den dag i dag ikke har formået at bryde den kriminelle cirkel, på trods af at være intelligente og empatiske mennesker.  Derfor har vores veje også vært nødt til at skilles, så kontakten nu kun er sporadisk”.


"Systemet kan være uretfærdigt, stigmatiserende og diskriminerende, men i et land som Danmark er det ved Gud lettere at vende sit liv om, end det er i andre samfund i det meste verden. Jeg forstår de drenge og jeg kender dem, men forandring starter indefra. Drop selvmedlidenheden, drop ansvarsfralæggelsen og drop den Kalashnikov."

"'Kalash' er en sang om håb og kærlighed, men også om tabet af samme. Sangen er også lidt en modreaktion på urban-genrens tendens til at forherlige og romantisere kriminalitet og lovløs livstil. Sandheden er, at kriminalitet handler om at tage fra andre, ikke skabe. Det vil sige egoistisk og destruktivt. Og et liv på den mørke side ender aldrig lykkeligt”.

 


ANNONCE