Kommentaren slog helt fejl – nu kaldes han for hykler

Kommentaren slog helt fejl – nu kaldes han for hykler

The Killers' forsanger Brandon Flowers er blevet beskyldt for hykleri, efter at han forleden kom med en måske lidt for kæk bemærkning om fotografer til gruppens koncerter.

Det hele begyndte med, at Queens of the Stone Ages frontmand Josh Homme sparkede til en fotografs kamera så hårdt, at det ramte hendes ansigt, og hun måtte tilbringe natten på skadestuen. Det skete lørdag aften i Los Angeles ved arrangementet KROQ Almost Acoustic Christmas.

Josh Homme bad senere om undskyldning. Sideløbende valgte The Killers' frontmand Brandon Flowers at kommentere episoden fra scenen dagen efter, da bandet spillede i Inglewood i Californien. Han gjorde det ved at tage gruppens egen fotograf, Rob Loud, op på scenen og lovprise ham.

"Jeg vil ikke sparke dig i ansigtet," sagde Flowers og lovede, at fotografer altid vil være velkomne og respekterede til gruppens koncerter. "De får os til at se godt ud, vi må passe på dem," sagde han videre.

 

Efterfølgende har Brandon Flowers dog fået skarp kritik for sin kommentar, og den kommer netop fra fotografer. Mange kalder ham for en hykler, da bandet ofte forbyder fotografer til deres koncerter bortset fra netop deres egen fotograf Rob Loud. Dette var eksempelvis tilfældet, da gruppen spillede ved det samme arrangement, hvor Josh Homme sparkede en fotograf.

– Det føles ikke som opbakning, når det kommer fra nogen, som forhindrer os i at gøre vores arbejde, siger den professionelle fotograf Amy Harris til Billboard og fortsætter:

– Det er uhørt frustrerende at tage til festivaler med den opgave at tage billeder og så ikke få lov at fotografere hovednavnet.

Kommentarer på sociale medier nævner også, at The Killers ikke tillod andre fotografer end deres egen, da de spillede på Bråvalla-festivalen i Sverige denne sommer. Til gengæld var GAFFAs fotograf velkommen, da bandet spillede på Tinderbox samme måned – dog ikke i fotograven tæt på scenen. Gruppen spiller i Royal Arena den 25. februar, men forholdene for fotografer her er endnu ikke meldt ud.

The Killers har endnu ikke kommenteret kritikken.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA