Milky Chance får en ny koncertchance

Milky Chance får en ny koncertchance

Den tyske folk-elektro-indie-med-mere-gruppe Milky Chance giver koncert i Store Vega torsdag den 17. maj.

Bandet måtte aflyse deres udsolgte koncert i Lille Vega den 25. november på grund af sygdom, men nu har de fundet en ny dato, og de giver samtidig yderligere 1000 personer mulighed for at opleve dem, fordi koncerten denne gang finder sted i Store Vega.

Milky Chance gav en udsolgt koncert i Lille Vega februar i år og udsendte måneden efter deres andet album, Blossom.

De to bardomsvenner fra Kassel, Clemens Rehbein og Philip Dausch, udgav i april 2013 nummeret ”Stolen Dance”. En sang, som med tilhørende video hurtigt blev et viralt fænomen, og videoen er i skrivende stund vist mere end 355 millioner gange. Nummeret kickstartede deres karriere, og de har siden turneret Europa tyndt, spillet på den amerikanske festival Coachella og optrådt i det amerikanske talkshow med Jimmy Kimmel som det første tyske navn nogensinde. I 2015 spillede de på den første Tinderbox Festival.

Gruppen udgav i 2013 debutalbummet Sadnecesssary, som GAFFAs anmelder Kristian Bach Petersen begejstret tildelte fem stjerner med blandt andet følgende ord:

"Tysk folk-alt-indie-elektronisk-reggae. Ja, det lyder som den værste musikgenre siden kristen rock, men debuten fra den Kassel-baserede duo er i den grad et lyt værd. Svær at putte i bås, men fans af engelske Dev Hynes/Lightspeed Champion og den sydafrikanske Danmark-darling Yoav vil føle sig på hjemmebane, men andre bør bestemt også give tyskerne en chance."

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Milky Chance: Sadnecessary

Kristian Bach Petersen var ikke helt så glad for toeren Blossom, som kun fik tre stjerner, men dog følgende pæne ord:

"Genrelegen fungerer som udgangspunkt fint, og det er ret imponerende, hvordan Milky Chance formår at skabe sammenhæng mellem caribiske toner, moderne elektronisk indiepop og det mere folk-klingende."

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Milky Chance: Blossom


Varm op med hittet "Stolen Dance":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA