x

Vælg selv årets Roskilde-navne

Vælg selv årets Roskilde-navne

Dette års Roskilde Festival har allerede 15 navne på plakaten, heriblandt Radiohead (billedet), My Bloody Valetine, Chemical Brothers og Band of Horses, men planlægningen er først lige gået i gang.

Derfor opfordrer festivalledelsen, at festivalgængerne selv giver deres besyv med og giver gode råd til, hvem Roskilde skal hyre på årets festival. Sådan lyder det i en pressemeddelelse:

”Så nu er det på tide at gå i tænkeboks, så du kan give dit besyv med og måske sætte dit eget præg på årets musikprogram. Lad os vide hvilke tre danske, skandinaviske og internationale navne, som du kunne tænke dig at opleve næste sommer. Du kan ønske en måned frem fra i dag.”

Tidligere har det været muligt at poste bandønsker hele året, men festivalen får langt større udbytte af ønskerne, hvis de kommer i nogle afgrænsede perioder. Således får bookerne et mere fokuseret bidrag at forholde sig til på et tidspunkt, hvor det endelige program langt fra endnu ligger fast.

Man kan kun afgive ønsker frem til 13. marts, og det kan du gøre her.

Skanderborg Festival har i øvrigt samme ordning med bandønsker, som du kan finde på deres hjemmeside. Hvis du ikke kan få dine yndlingsbands på Roskilde i starten af juli, så kan du måske lokke dem til bøgetræerne ved Skanderborg i august?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA