Bisse surprise-udgiver nyt album før Spot-koncert

Bisse surprise-udgiver nyt album før Spot-koncert

Ottende album på lidt over tre år

Sangeren, sangskriveren og multiinstrumentalisten Thorbjørn Radisch Bredkjær alias Bisse er kendt for sin særdeles høje produktivitet. Nu har han netop surprise-udgivet albummet Bizzin, hans ottende album (hvis man medregner ep'en Big Tasty) på bare lidt over tre år. Albummet udkommer dagen før, Bisse giver koncert i Musikhuset fredag på Spot Festival og indeholder 10 sange med titler som "Clearingmord", "Selvmordssangen" og "Dagens første lig". Blandt de 10 numre finder vi også singleforløberne "Plexiglas" og "Fontex".

Den høje produktivitet synes dog ikke at gå ud over kvaliteten, for samtlige udgivelser har fået enten fem eller fire stjerner af GAFFA – bortset fra et par stykker, vi slet ikke nåede at anmelde, før de blev overhalet af et nyt udspil fra Bisse. Det samme gælder hans koncerter, og i det hele taget har Bisse status af anmelderdarling, som også har modtaget en række priser for sit meget originale udtryk.

LÆS OGSÅ: Langt ude langfredag – anmeldelse af Bisse på VoxHall, marts 2018

Bizzin er produceret og mikset af Anders Bach alias “A$$”. Om albummet udtaler Bisse: “Dette er Easy Bizzin Music”. I går udkom musikvideoen til sangen "Fontex". Videoen, hvor Bisse skærer et øre af, er instrueret af Michella Bredahl og er lavet i samarbejde med make-up-artisten Morten Jacobsen. Se videoen her:

BISSE – Fontex from Bisse In Da Showbiz on Vimeo.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA