x

Dúné samarbejder med VUF

Dúné samarbejder med VUF

I anledningen af Dúnés nye single, ”80 Years”, har Skive-bandet indgået et samarbejde med electro-projektet VUF.

VUF/empire er et nyt dansk initiativ, der fungerer som udstillingsvindue af nye tendenser indenfor musik, grafik, maleri, design og film med eget domicil på internettet.

Samarbejdet mellem VUF og Dúné kommer til at udfolde sig på en remix compilation der bliver gratis - online. Ankermanden i VUF er københavnske Jonas Højgård.

VUF har igennem 2007 udgivet to gratis compilations med helt unge navne som Electrojuice og NABO, og mere etablerede navne som SuperTroels, Andycap og We Know You Love It.

Den seneste compilation blev godt modtaget af GAFFA, hvis anmelder skrev:

”Nabos introverte kriblekrable-univers står side om side med ElectroJuice, der på Cut Your Fingers Of, inviterer på dansegulvet med pågående og metallisk klingende electro-house.

Ud over de mange debutanter, så har SuperTroels (alias I Know That You Know eller Troels Abrahamsen) også sneget sig ind på tracklisten med den morbide Cut Me Up. (...) Mere fra den digitale skuffe, tak”

Det var også her Dúné opdagede projektet. Ole Bjørn Sørensen udtaler:

”Jeg opdagede tilfældigvis VUF, og syntes, at det var en fed anarkistisk måde at komme ud med sin musik, og derfor syntes vi, det kunne være spændende at krydre den kommercielle lancering af 80’years med en remix compilation i real VUF-spirit, nemlig helt gratis”.

Jonas Højgård siger om samarbejdet:

”Dúné er et lovende ungt band, et af de mest lovende på den danske electro-rock scene, med masser af succes, og med hensyn til ”80 Years”-remix compilation er det en god mulighed for VUF at få spredt ordet.”

Compilationen er sat til at udkomme d. 5. marts

Download VUF-compilations her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA