x

Michael Jackson-fans tilbyder at købe Neverland

Michael Jackson-fans tilbyder at købe Neverland

De to britiske forretningsmænd Liam Collins og David Bone er klar til at give et bud på 15 millioner £ for Michael Jacksons Neverland-ranch. Ranchen sættes på tvangsauktion, hvis ikke Jackson betaler sin gæld på 12,5 millioner £ inden den 19. marts.

Entreprenørerne Collins og Bone er begge store Michael Jackson-fans og ifølge The Sun er det deres plan at leje ranchen ud til Jackson, indtil han kommer på ret kurs igen: ”Vi vil virkelig gerne se Jacko på benene igen. Han har haft det ret hårdt”, udtaler David Bone til gigwise.com.

Collins og Bone har udtalt til The Daily Star, at de lagde kimen til deres respektive formuer som gademusikanter i London, hvor de blandt andet kopierede Jacksons danse-rutiner:

”Hvis ikke det var for Michaels musik og hans fantastiske danse-rutiner, er det ikke sikkert, at vi ville være hvor vi er i dag.”, udtaler David Bone til The Daily Star.

Om Jackson siger ja til de to briters tilbud om at lette hans økonomiske krise, er der ikke nogen meldinger om på nuværende tidspunkt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA