x

Courtney Barnett indtager Danmark med nye sange

Courtney Barnett indtager Danmark med nye sange

Den albumaktuelle sangerinde og sangskriver gæster København den 4. november.

Til efteråret vil den australske slacker-singer-songwriter Courtney Barnett indtage Store Vega med sit band, med blandt andet nye sange fra sit aktuelle album Tell Me How You Really Feel, som udkom i maj. Albummet uddelte GAFFA fem ud af seks stjerner til og skrev følgende: "Fantastisk og charmerende med sit eget nørdede udtryk." 

LÆS OGSÅ: Dronningen af slackerrock slår til igen

Den 30-årige Barnett udgav debutalbummet Sometimes I Sit and Think, And Sometimes I Just Sit i 2015, og i efteråret 2017 udsendte hun Lotta Sea Lice, som var et samarbejdsalbum med den amerikanske sanger Kurt Vile, hvor de fortolkede hinandens numre. 

LÆS OGSÅ: Lidt for magelig sofahygge fra slackerparret

På trods af at det blot er tre år siden, Barnett udgav sit debutalbum, er hun stormet fremad på musikscenen, blandt andet spillede hun på Roskilde Festival i 2016 og var ligeledes i 2016 nomineret til en Grammy Award som den bedste nye artist. 

Varm op til koncerten med nummeret "Nameless, Faceless", som er at finde på det nye album Tell Me How You Really Feel. På nummeret får Barnett selskab af den tidligere Pixies-bassist Kim Deal, som også er kendt som sanger, sangskriver og guitarist i album- og Tinderbox-aktuelle The Breeders. Billetsalget starter onsdag den 20. juni kl.10.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA