x

Our Broken Garden signer med Bella Union og Rumraket

Our Broken Garden signer med Bella Union og Rumraket

Anna Brønsted har i de seneste år turneret som musiker med både Efterklang og Lise Westzynthius, krydset Atlanterhavet med blot to rejsefæller i en 31 fods seljbåd samt været medstifter og arrangør af kvindefestivalen "EnnaBella From Hella".

I al stilfærdighed har hun også i tæt samarbejde med blandt andre Søren Bigum og Moogie Johnson indspillet sine egne sange under navnet Our Broken Garden.

I sidste uge blev det offentliggjort, at Our Broken Garden spiller på årets Spot Festival i Århus, og i denne uge kan vi fortælle at Our Broken Garden i slutningen af april vil udgive debut ep´en "Lost Sailor" worldwide på det engelske selskab Bella Union.

Bella Union står også for at udgive blandt andre Midlake, Explosions in the Sky og The Kissaway Trail i England. Selskabet ledes i øvrigt af den gamle Cocteau Twins-bassist Simon Raymonde. I Danmark vil ep'en udkomme på Rumraket/A:larm.

I dag er sangen "When Your Blackening Shows" desuden udvalgt til track of the day af det engelske Q Magazine, der er et af Englands største musik-magasiner.

 

 

Our Broken Garden på myspace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA