x

Mumford & Sons møder hård kritik fra fans

Mumford & Sons møder hård kritik fra fans

Mumford & Sons optrådte for to måneder siden på Jordan Peterson's Instagram – nu har flere personer fået øjnene op for billedet, og gruppen er kommet i stormvejr. 

Den store folkpop-gruppe Mumford & Sons møder i disse dage kritik på de sociale medier. Gruppen viser sig på samme billede, som manden, der er kendt for at provokere: Jordan Peterson, skriver flere medier blandt andet Music Feeds.

Jordan Peterson er en canadisk pyskolog og liberal samfundskritiker og er kendt for at kritisere politisk korrekthed og flere emner såsom postmodernisme, postfeminisme og idéen om de hvides privilegier. 

Den kontroversielle Peterson er igennem tiden kommet med flere opsigtsvækkende citater, blandt andet at "ideen om at kvinder har været undertrykte er en rystende teori", og at "feminister har et ubevidst ønske om en brutal mandsdominans". 

LÆS OGSÅ: Livsglæden som det bankende hjerte

Billedet med Mumford & Sons og Jordan Peterson har nu spredt sig på de sociale medier, hvor flere kritiserer bandet. På Twitter bliver der blandt andet skrevet: "Har i dag fundet ud af, at Mumford & Sons sucks" og "Det er svært at tro, at der kan være så lidt talent og substans på ét billede". Læs flere reaktioner nederst i artiklen, hvor flere beskylder den britiske gruppe for at dele synspunkter med Peterson. 

LÆS OGSÅ: Mumford og Costello fortolker Springsteen

Se herunder billedet med Mumford & Sons og Jordan Peterson, hvor de befinder sig i Mumford & Sons' studie i London. 

 

With Mumford and Sons at their London Studio

Et opslag delt af Jordan Peterson (@jordan.b.peterson) den
Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA