x

Raunchy og Gypsies til Spot

Raunchy og Gypsies til Spot

Spot Festival kunne i dag offentliggøre i alt ni nye navne, som fordeler sig inden for metal og moderne rootsblues.

Raunchy vender tilbage til Spot sammen med Pilgrimz, KLoAK og islandske Celestine i metalsektoren. Netop Raunchy og Pilgrimz skal også spille sammen på MTV's Headbangers Ball.

Raunchy har netop indspillet deres fjerde album, "Wasteland Discotheque", der udkommer den 30. juni. Ligesom en række andre danske metalbands, der har markeret sig på den internationale scene, er Raunchy for tiden også under MXD, Music Export Denmarks, vinger og skal derfor blandt andet til Kina senere i april.

Desuden forsøger Spot på dette års festival at tage udgangspunkt i blues-rødderne, der i mere eller mindre moderne former lever videre i dag. Sådan lyder det i en pressemeddelelse:

"Festivalen 2008 tager også livtag på de blå toner. Ikke de gængse, men på bluesens roots i en moderne indpakning, som svarer til Spot-festivalens ambitioner om at præsentere nye musikalske trends og strømninger."

Rock/pop/hiphop/r&b-favoritterne fra Gypsies skal blandt andet krydse klinger med den amerikansk/århusianske blues- og soulsanger fra Shades Of Blue, James Loveless.

James Loveless er far til Gypsies-sanger Shaka Loveless, og Loveless medvirker under store dele af Gypsies-koncerten.

Desuden er One-Eyed Mule, Mike Andersen Band, Thorbjørn Risager samt Ben Hernandez & Nathan James tilføjet årets program.

Spot Festival


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA