x

Sonic Youth på vej med album

Sonic Youth på vej med album

Den legendariske New York-støjrockgruppe Sonic Youth er på vej med sit næste album, skriver gruppens hjemmeside. Albummet bliver opfølgeren til år 2000’s "NYC Ghosts And Flowers", og det er det første album med Sonic Youth som kvintet, efter at førnævnte albums producer, multiinstrumentalisten og postrockguruen Jim O’Rourke blev fuldgyldigt medlem af bandet.

Jim O’Rourke har været medlem af postrockgrupperne Brise-Glace og Gastr del Sol, har udgivet en række soloplader og har desuden arbejdet med en lang række navne inden for den alternative og post-rock-relaterede rock såsom The High Llamas, The Sea And Cake, Stereolab og Tortoise.

Sanger/guitarist Thurston Moore siger til rollingstone.com, at det nye album bliver mere sang- og klassisk rock-orienteret end sædvanlig Sonic Youth, der ofte kan være temmelig avantgardistisk i sine støjeksperimenter. Det lyder dog lidt mærkeligt, idet der kun er syv numre på albummet, og de må så forventes at være temmelig lange - medmindre det er et meget kort album, naturligvis.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA