Nyhed

Imagine Dragons annoncerer nyt album

GAFFA – 35 år i musikkens tjeneste

Imagine Dragons har netop meldt ankomsten af deres fjerde studiealbum Origins, der er lige på trapperne.  

Det amerikanske indierockband har netop offentliggjort på deres Twitter-profil, at det kommende album kommer op til overfladen den 9. november. Som forløber for det kommende album har gruppen allerede udgivet singlerne "Zero" og "Natural", der lover godt for, hvad fans har i vente. 

LÆS OGSÅ: Imagine Dragons-frontmand kritiserer Eminem for homofobisk album


Med det seneste album, Evolve, der blev udgivet så sent som sidste år, tyder meget på, at Dan Reynolds og kompagni ikke hviler på laurbærrene. I annonceringen på Twitter har gruppen i samme åndedræt offentliggjort en kort video, hvor de fortæller om udviklen fra Evolve til Origins

Artiklen fortsætter under billedet 

"Vi færdiggjorde Evolve – der er meget klarhed over det album, ikke kun sonisk, men også over os som band. Men vi blev bare ved med at skrive, og så havde vi de her sange, som vi skrev efter Evolve, hvor vi tænkte, at vi enten kunne vente et par år med at udgive dem, som det sig hør og bør. Men så ville det være irrelevant for os, for om to år er vi et helt andet sted. Så vi tænkte, at nu hvor der har åbnet sig en helt ny verden for musikken, så kunne vi ligeså godt udgive den nu," siger frontmand Dan Reynolds.  

LÆS OGSÅ: Imagine Dragons – Med verden som hjemmebane

Imagine Dragons startede stærkt ud med debutalbummet Night Visions tilbage i 2012 – et album som GAFFA kvitterede for med fire stjerner og rosende ord som følgende: "sangenes strukturer balancerer smægtende flot imellem grundskabeloner og overraskelser, og deres helt store styrke ligger i et yderst fængende meloditække". 


Imagine Dragons' seneste forsmag på Origins kom i form af hitsinglen "Nautural" – hør den her:

ANNONCE