x

Gnarls Barkley forlæns og baglæns

Gnarls Barkley forlæns og baglæns

På Gnarls Backleys hjemmeside kan man for tiden uden vederlag downloade en version af "The Odd Couple", deres andet og seneste album fra den 31. marts.

Problemet er bare, at versionen, der har fået navnet "Elpuoc Ddo Eht..." er en baglæns version af "The Odd Couple" i et 38 minutter langt spor.

Om det er et rent reklamestunt, nytænktning af musikken eller en gratis ydelse for fans, der har lyst til at redigere, reverse og klippe sporet, fortæller historien imidlertid intet om.

Hele sporet fylder 44 megabyte i en zip-fil, og du kan finde siden ved at følge linket nederst i denne nyhed. Når man har downloadet nummeret, møder man følgende tak: "!ouy knaht".

Cee-Lo Green og Danger Mouse har ellers fået gode anmeldelser for såvel debuten "St. Elsewhere", der indeholdet singlen "Crazy" samt det nye album, "The Odd Couple".

Som GAFFA's anmelder, Thomas Borre mener: "..."The Odd Couple" er en fantastisk plade, med masser af møg-charmerende indfald: "Surprise" drives frem af en grovfilet hi-hat, håndklap ad libitum og 50'er-twanget surf-guitar. "Charity Case" byder på laissez-faire håndholdte trommespor og klokkespil, og den slæbende melankolske og Motown-mimende "Who’s Gonna Save My Soul?" er også en kraftfuld sag, der burde kunne gøre Marvin Gaye og Aretha Franklin grønne af misundelse."

Find dit 38 minutters baglæns Gnarls Barkley her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA