Nyhed

Hør ny, dyster single fra Thom Yorke

GAFFA – 35 år i musikkens tjeneste

Skæbnesvanger synthmusik fra den kommende horrorfilm

Thom Yorke er klar med endnu en singleforløber fra sit kommende album, der bliver lydsporet til filmen Suspiria. Denne gang er der tale om "Volk", et meget filmisk instrumentalnummer præget af dystre synths og til sidst et beat. Hør nummeret og se den tilhørende animerede video nedenfor.

Albummet udkommer 26. oktober, samme dag som filmen har engelsk premiere. Der bliver tale om et dobbeltalbum med både regulære sange, eksempelvis førstesinglen "Suspirium", og instrumental stemningsmusik. Filmen er Luca Guadagninos (Call Me By Your Name) remake af Dario Argentos horrorfilm af samme titel fra 1977. Den fortæller historien om en amerikansk balletdanserinde, som under sit ophold på en tysk skole afslører stedets mørke hemmeligheder. Filmen har dansk premiere 15. november.


LÆS OGSÅ: Få forsmag på Thom Yorke første spillefilmsoundtrack

Suspiria bliver Thom Yorkes femte soundtrack, men hans første til en spillefilm, idet de tidligere lydspor har været skabt til kortfilm. Han har desuden udgivet to soloalbum og ni album med Radiohead samt et album med sideprojektet Atoms for Peace.

LÆS OGSÅ: Thom Yorke fylder 50 – vi ser tilbage på karrieren

ANNONCE