Nyhed

Kill J har morbid hævnfantasi på ny single

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

I dag udgiver Kill J andensinglen "Dead Weight Soldier" fra sit kommende album. En morderisk sang, der dybest set handler om kunstnerisk frihed 

Musikindustrien kan ses som en slagmark, hvor forskellige interesser kæmper til sidste bloddråbe for at opnå sine mål. På singlen "Dead Weight Soldier" fra det kommende album Superposition, er danske Kill J klar til at kæmpe og endda slå ihjel for retten til at udtrykke sig frit.

"Jeg har slået min A&R ihjel. Jeg har myrdet ham – med et baseballbat med søm i," fortæller Kill J grinende om den hævnfantasi, der udspiller sig i sangens tekst. På et pladeselskab er det en A&R, der arbejder tættest med kunstneren, og som især skal sørge for at det musikalske produkt er salgbart. Hele tovtrækkeriet med pladeselskabets økonomiske interesser, er noget Kill J har oplevet, hvilket er udgangspunktet for singlen.


"A&R funktionen er rigtig vigtig, og det er vigtigt at musik sælger og alt det der. Men jeg kom til et punkt, hvor jeg følte mig så hamrende misforstået og frustrationen blev så stor, at jeg blev nødt til at gå hjem og slå ham ihjel i en sang," fortæller Kill J.

LÆS OGSÅ: "Kill J kommer frem, når jeg sover"

"Dead Weight Soldier" er anden single fra Kill J's kommende debutalbum Superposition. Julie Aagaard er navnet bag den danske sanger og producer Kill J, der smed førstesinglen "Strange Fruits of the Sea" på gaden i august. Første udspil siden hendes anmelderroste ep Quasi tilbage i 2016. GAFFAs anmelder tildelte ep'en fem ud af seks stjerner, og skrev blandt andet:


"Den fandenivoldske sangerinde udfylder et tomrum i dansk musik, hvor der bliver gjort op med fortærskede floskler og skåret ind til benet med et eksperimenterende og spændende lydunivers".

LÆS OGSÅ: Kill J: Quasi

Lyt til den drabelige single "Dead Weight Soldier" her:

 

 


 


 

ANNONCE